Zarockovat do Rokáče dorazí chomutovští Pell Mell a pražská skupina Continue
Chomutovská skupina Pell Mell
Co se chystá

Most - V pátek 22. září od 21:00 vystoupí v mosteckém Rokáči Vinohrady skupiny PELL MELL a CONTINUE. Chomutovská kapela PELL MELL je na hudební scéně od roku 2003. Má za sebou nespočet koncertů po klubech a festivalech v celé ČR. Kapela vydala dvě EP a několik singlů. Natočila 3 oficiální videoklipy.

Více o kapele na www.bandzone.cz/pellmell
Videoklipy shlédnete na http://www.youtube.com/channel/UCxFcFn5qlqjO26mHXYhgKSA

1909rokac2

Pražští Continue

Pražská hardrocková parta CONTINUE vznikla koncem roku 2011. Od té doby jsou vidět a slyšet převážně v pražských klubech, jako jsou Vagón, Slamník, Fatal a podobně. Mají za sebou první album Take Me natočené v průběhu let 2012 - 2015. Původní anglicky zpívaná muzika kapely čerpá z klasického hardrocku 70. let včetně toho, že se nebojí delších stopáží, psychedelických pasáží a experimentů. Od svého prvního koncertu hrají v nezměněné původní sestavě.
Více o kapele zde: http://bandzone.cz/continue

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru