OBRAZEM: Kabáti v Chomutově! Takhle vypadá pódium, kde dnes zahrají. Přišel se podívat i Růžička
Pódium v SD aréně. Zdroj: město Chomutov
Co se chystá

Chomutov - Legendární skupina Kabát vyráží po čtyřech letech v průběhu října a listopadu na halové turné. Odehraje 19 koncertů. První bude dnes (11. října) v chomutovské SD aréně. Vstupenky jsou ještě k mání.

Ve středu 11. října vypukne v Chomutově velké podzimní halové turné skupiny Kabát. Kabáti se tak vrací do hokejových hal a vystoupí opět s pódiem uprostřed hrací plochy, které nabízí unikátní možnost stání přímo v srdci samotné scény. Kapela odehraje své největší hity a téměř celé poslední řadové album.

Lístky na chomutovský koncert, jak na plochu, tak na sezení, jsou ještě k dostání. Od 18.00 hodin budou v prodeji na pokladnách SD arény. Koncert začíná ve 20.00 hodin.

Přípravy na koncert probíhají na chomutovském zimním stadionu už od víkendu. Stavba obrovského pódia trvala několik dní. Na Kabáty se přišel podívat i hokejový trenér Vladimír Růžička. V úterý proběhla v chomutovském Globusu autogramiáda skupiny.

1110kabati1

1110kabatiruzicka

Na Kabáty se přišel podívat i Vladimír Růžička. Zdroj: facebook/skupina Kabát

1110kabatautogramiada2

Autogramiáda Kabátů v Globusu. Zdroj: facebook/skupina Kabát

1110autogramiada1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru