Bezplatný kurz angličtiny se blíží. Rozhodne pořadí přihlášených
Londýn. Foto: CC2.5
Co se chystá

Most - Na začátku posledního říjnového týdne bude spuštěno přihlašování do bezplatného kurzu anglického jazyka. Kurz je organizován Informačním centrem Europe Direct Most a první výuková lekce bude ve čtvrtek 26. října v odpoledních hodinách.

Bezplatný kurz anglického jazyka je určen pro mírně pokročilé uchazeče, kteří jsou starší 15 let. Kurz bude probíhat v prostorách Vysoké školy finanční a správní, která se podílí na jeho financování a realizaci. Kurz je tvořen celkem 8 lekcemi s různými tématy po 90 minutách. Lekce budou probíhat vždy v úterý od 15:15 a ve čtvrtek od 16:00.

Lektorem kurzu bude Bc. Michal Novák, který má za sebou dlouholetou pedagogickou zkušenost a anglickému jazyku se věnuje již velmi dlouhou dobu. Přihlašování do kurzu bude spuštěno v pondělí 23. října od 10 hodin, přičemž pro přihlášení do kurzu stačí zaslat zprávu s kontaktními údaji uchazeče na profil Europe Direct Most na Facebooku (najdete jej na tomto odkazu).

Uchazeči budou do kurzu vybrání pouze podle pořadí jejich přihlášení. Uchazeči by měli mít mírně pokročilé znalosti angličtiny. „Kurz má za cíl zvýšit komunikační dovednosti v anglickém jazyce, jehož znalost je v dnešní době bezpochyby velmi potřebná,“ říká referent Europe Direct Most Matěj Brůna.

Informační centrum Europe Direct v tomto roce ještě připravuje několik akcí, například vánoční výstavu, která proběhne ve spolupráci s 11. Základní školou v Mostě. Europe Direct Most působí v Mostě již deset let a ročně připraví pro veřejnost a školy desítky aktivit, soutěží či přednášek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru