Teplice - Na slavnostní otevření Olympia Ice Arény vás zve obchodní centrum Olympia Teplice v pátek 17. listopadu od 16 hodin.

Program je pestrý! Hlavní hvězdou bude Milan Peroutka se svojí kapelou Perutě. Koncert začne okolo 17. hodiny a vstupné se neplatí!

Po skončení koncertu obchodní centrum spustí velký ohňostroj a rozsvítí vánoční výzdobu v čele s krásným 12 metrů vysokým venkovním stromem. Uvnitř centra potěší děti zvířecí vánoční fotokoutek.

Na ledě se předvedou krasobruslařské kluby z Litvínova, Bíliny a z Ústí nad Labem. Od 17 hodin bude Ice Aréna otevřena veřejnosti a bruslit můžete až do 21 hodin.

Vstup do Ice Arény se v den otevření neplatí, půjčovna bruslí bude ovšem výjimečně zavřená.

Od soboty 18. listopadu si pak brusle můžete půjčit za 50 Kč/1 pár bruslí. Vstupné na led je 40 Kč/osoba. Ice Aréna bude otevřená každý den, a to i přes vánoční svátky a na Nový rok.

360° foto

1011peruteice

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru