Nad teplickým náměstím poletí andělé. A čeká vás i mnoho dalšího, nenechte si to ujít
Loňský slet andělů v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Teplice - Teplická Galerie se obléká do zimního a světelného hávu. Připravuje se na předvánoční čas. Jendou z krásných akcí, kterou letos již počtvrté teplické obchodní centrum připravuje v tomto čase pro širokou veřejnost, je tradiční Slet andělů.

Je to krásná divadelní podívaná, kdy vám v prostranství před Galerií na náměstí Svobody budou nad hlavami létat andělé. Ale to není všechno, co je letos nachystáno.

„Na diváky čeká doslova „vymazlená“ divadelní scéna Petra Stolaře se světelnými efekty a hlavně poutavý zimní příběh v podání Divadla v pytli. To je na chvíli vtáhne do zimní pohádky, kde ožívají krušnohorští permoníci, lesní víly, kouzelné bytosti a hlavně spousta vánočních andílků,“ láká Magdalena Vorlíčková, marketingový koordinátor Galerie Teplice.

Galerie celý rok čeká na své andělské světélko. Dočkáme se jej z nebes i letos? Možná ano, ale to jen díky vám. Proto jej přijďte přivolat a shlédnout tradiční přílet anděla.

Nebude chybět ani zábava a dobroty pro děti i dospělé, slavnostní ohňostroj a prima atmosféra v srdci Teplic! Vše vypukne 18. listopadu od 17 hodin na náměstí Svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru