Most - Škola, která nabízí tři denní čtyřletá studia, otevře dveře případný zájemcům o studium a také široké veřejnosti. Den otevřených dveří se na Střední odborné škole InterDACT s.r.o. uskuteční ve všedních dnech, a to 21. listopadu, 12. prosince a 16. ledna 2018 v době od 8 do 17 hodin a v sobotu 13. ledna v době od 8 do 12 hodin.

Jaké studijní obory škola nabízí? Získat zde můžete maturitní vysvědčení v oboru Veřejnoprávní činnosti, Sociální činnosti a Informační technologie.

Absolvent studijního oboru Veřejnoprávní činnost je středoškolsky vzdělaný pracovník se všeobecným i odborným vzděláním nutným pro výkon funkcí, souvisejících s výkonem administrativní činnosti v oblasti justice, tj. na soudech a státních zastupitelstvech, v advokátních, exekutorských a notářských kancelářích, a v samosprávě, tj. na obecních, městských, magistrátních a krajských úřadech. Dále pak v územních, ústředních nebo jiných orgánech státní správy, v mezinárodních orgánech a institucích, v právních a personálních odděleních soukromých společností.

Sociální činnost připravuje žáky pro práci v sociálních službách, pro vykonávání sociálního šetření, řešení sociálně-právních problémů v zařízeních. Studium tohoto oboru umožňuje absolventům budoucí uplatnění v širokém spektru státních a sociálních služeb.

1511interdact

Po ukončení studia oboru Informační technologie je absolvent středoškolsky vzdělaným pracovníkem se všeobecným i odborným vzděláním nutným pro výkon funkcí, souvisejících se správou informačních systémů, komunikací v počítačových sítích, programováním aplikací pro standardní uživatelské rozhraní, včetně práce s relačními databázemi a grafickými informacemi. Je připravován k provádění těchto činností všude tam, kde se využívají prostředky výpočetní techniky. Absolventi tohoto oboru mohou pokračovat ve studiu na vyšších odborných školách nebo vysokých školách. Typickými činnostmi, kterými se absolventi tohoto oboru zabývají, jsou činnosti zabezpečující bezporuchový chod počítačových sítí, včetně zpracovávání požadavků jejich majitelů a uživatelů a využití výpočetní techniky v jednotlivých firmách a institucích. Absolventi si osvojí široký teoretický i praktický základ oboru a jsou specialisty v pracovních pozicích jako správce počítačové sítě, programátor, správce aplikací.

SOŠ InterDACT je zapojena do vzdělávacího programu Evropské unie ERASMUS+. Dále se zapojuje do projektu ROBOSOUTĚŽ, LASER GAMES. Pořádá pro žáky základních škol projekt po EVROPĚ S ÚSMĚVĚM. Pořádá každoroční exkurze do Poslanecké sněmovny, České národní banky a Veletrh POLYGRAF.

Další informace o škole najdete zde.

1511plakatinterdact

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru