Běžecká rodina z Litvínova chystá opět oblíbený Mikulášský běh
Ilustrační foto: Rozběhej Litvínov
Co se chystá

Litvínov – Skupina Rozběhej Litvínov se znovu rozhodla po loňském úspěchu uskutečnit již druhý ročník Mikulášského běhu s čelovkou.

Stejně jako minulý rok, i letos pro vás a vaše ratolesti chystají mikulášské proběhnutí. Letos vychází termín na neděli 3. prosince 2017, kdy dopoledne nebude klasická ranní rozcvička, ale sraz bude až po setmění před šestou hodinou večerní. Děti se mohou těšit na krátký okruh a v cíli je čeká sladká odměna.

„Budeme moc rádi, pokud tuto akci budete sdílet a šířit mezi své kamarády a známé a budete zvát každého, koho potkáte. Minulý rok při premiéře této akce se zúčastnila padesátka běžců, letos chceme stovku! Opět pro vás připravíme malý okruh vhodný i pro nejmenší. Není se čeho bát, nikdo nikomu neuteče a nikdo nebude poslední,“ říká zakladatel celého projektu David Kunik.

Kdy?

  • 3. 12. 2017 v 18 h, stezka za Lidlem v Litvínově

Povinné vybavení:

  • Čelovka, zvoneček nebo trumpetka, dobrá nálada

Doporučujeme:

  • Svítící rohy, teplé oblečení, termoska s čajem (na startu i v cíli bude hlídané DEPO)
  • Více informací: www.rozbehejlitvinov.cz
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru