Přinášíme program na březen v litvínovském klubu Attic
Abraxas
Co se chystá

Litvínov - Kompletní program na celý březen přinášíme do litvínovského klubu Attic. Těšit se můžete na ABRAXAS, Fernanda Sauderse, nejlepší revival AC/DC v ČR AC/CZ nebo již tradiční párty s Elánem.

10. března

ABRAXAS v čele s leaderem Slávkem Jandou

  • V roce 2016 oslavili 40 let existence a místo toho, aby se pomalu ubírali do hudebního důchodu, omladili sestavu a vrhli se do víru nekonečného koncertování. V loňském roce si je fanoušci skutečně pořádně užili jak na klubových, tak i festivalových akcích a nejinak tomu bude i letos. V březnu skupina vyráží na Nekonečný boogie tour 2018, která nese stejný název jako best of nahrávka vydaná k příležitosti čtyřicetiletého výročí. Kapela má stále dost energie a síly na rozdávání.

16. března

Fernando Saunders

  • Americký rockový a jazzový baskytarista a zpěvák. Proslavil se hlavně jako člen doprovodné skupiny Lou Reeda, se kterým hrál již od začátku 80. let.
  • Fernando má za sebou 11 řadových desek s Lou Reedem (z let 1982-2008). První sólové album "Cashmere Dreams" vyšlo v roce 1989, následovalo "The Spin" (1993). „I Will Break Your Fall" - třetí sólové album - bylo v Německu a ve Švýcarsku v TOP 10, v USA a v Kanadě se poté umístilo v žebříčku TOP 40 ! V roce 2011 vydal čtvrté sólové album s názvem "Plant a Seed", na které se mimo jiné podílel i člen skupiny Čechomor Karel Holas. O dva roky později (2013) pak vyšlo uznávané album "Happiness" (hosté Lou Reed, Suzanna Vega, Jan Hammer). Podílel se také na albu "Srdcebeat" (2015) české populární kapely Kryštof.

17. března

Plec ro©ku

  • Vystoupí: dětský rockový sbor Melodica, Wanastovi vjecy revival, GoA

23. března

Párty s Elánem

  • Revival legendární skupiny ELÁN již tradičně v klubu Attic.

30. března

WAKE UP party

  • Mega párty s nováčkem z Retro Music Hall a mosteckým matadorem. Zažij něco, co Litvínov ještě nezažil‼
  • O hudbu se postará DJ Elbe, Marcel K a DOM QUARK‼

31. března

AC/CZ

  • Nejsvěžejší AC/DC revivalová kapela kritiky uznávaná jako nejlepší revival v ČR.
  • Můžete se těšit na 90 minutovou show
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru