Na Otevřené vinné sklepy pojedou autobusy i přes Most. Ke koštu bude 47 vín z okolí města
Na akci bude možné ochutnat i 47 vín vyrobených na vinicích v okolí Mostu, včetně těch ze Širokého vrchu (na snímku) Foto: České vinařství Chrámce
Co se chystá

Mostecko - Skvělá vína, příjemný výlet a doprava od sklepa ke sklepu. První ročník jarních Otevřených sklepů se blíží. Akce je naplánována na 24. března a představí vinaře, kteří se kvůli vzdálenosti nevešli do letní akce.

Jarní otevřené sklepy se uskuteční v Zámeckém vinařství Třebívlice, Českém vinařství Chrámce, Vičickém vinařství Mikulášek, Vinařství Hlava a Vinařství Němeček. Jde o první akci tohoto typu, která návštěvníkům zpřístupní méně známé sklepy a představí unikátní, velice zajímavá vína.

Mezi vinaři budou po celý den jezdit autobusy. K akci je možné se připojit u kteréhokoliv vinaře během celého dne. Kdo nebude mít vlastní dopravu, toho svezou vinné autobusy. Účastníci ochutnají vína nejen z nejmodernějšího provozu v zemi, ale i od malého vinaře, který používá historickou metodu výroby.


  • Jízdní řád a další podrobnosti najdete na facebookové události na tomto odkazu

Ochutnat bude také možné vína z hroznů vypěstovaných na Širokém vrchu, pod hradem Hazmburk i unikátní vína ze svahů nad Ohří nedaleko Nechranické přehrady. Chrámečtí vinaři představí také svá košer vína. "Svačinu si neberte," vzkazují organizátoři. V Třebívlicích chystají na akci delikatesy ze své kuchyně, pro účastníky akce budou za speciální ceny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru