Most - V pátek 16. března zažije Most pořádnou rockovou nálož. Legendární česká hard-rocková kapela DOGA vydala k výročí 30 let od založení novou jubilejní desátou desku s názvem Hard Werk a v rámci svého tour dorazí i do Mostu, konkrétně do KD Medúza.

Velkolepé turné po celé České republice vypuklo 23. února v Jilemnici a po koncertech v dalších 14 městech celé ČR skončí 14. dubna ve Žďáru nad Sázavou.

Frontman Roman „Izzi" Izaiáš, jeden z průkopníků hard-rockové image na české scéně, slibuje velkou šou. Na tour k nové desce dle jeho slov poveze kapela celou fabriku. Stálými hosty turné budou spřátelené rockové kapely Komunál a kapela Booters, která se vrací na místo činu po necelém půl roce, když zde hrála s Traktorem.

Kdo chce zažít smršť rockové muziky, tak v pátek 16. března od 20 hod, - KD MEDÚZA – MOST

Celý seznam kocertů Hard werk tour 2018 naleznete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru