Zajímavé koncerty v Mostě neskončily. Z knihovny se přestěhovaly na Benedikt
DEAD BEATZ
Co se chystá

Most - Pět koncertů s velmi zajímavým obsazením se do začátku prázdnin uskuteční na Benediktu. Jde o hudební vystoupení, která se měla původně konat v městské knihovně.

První z koncertů se koná již toto pondělí. Všechny hudební produkce začínají vždy od 19:00 a vstupné činí 200 Kč. Vstupenky na první koncert se budou prodávat až na místě, ale od příštího koncertu budou k zakoupení vždy 14 dní předem na recepci Benediktu Most.

DEAD BEATZ (Wien)

pondělí 19. 3. 2018

V pondělí 19. března přijíždí do Mostu dvoučlenný nadupaný "orchestr" DEAD BEATZ z Vídně. Žánrově nezařaditelná vzrušující show dvou šílenců - folk, rock, blues, country, rock´n´roll.
Nenechte si to ujít! Domů budete odcházet šťastní, nabuzení a vyčerpaní.

https://www.youtube.com/watch?v=UYMd7iNM8H8

WILL WILDE & THE BLADDERSTONES (London)

úterý 3. 4. 2018 

JUSTIN LAVASH (London/Praha)

pondělí 14. 5. 2018

STACIE COLLINS (Nashville)

pondělí 21. 05. 2018

AUDREY MARTELLS (New York)

pondělí 4. 6. 2018

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru