V Rokáči si v pátek fanoušci metalu přijdou na své, dorazí hosté z Hannoveru
Damnation Defaces
Co se chystá

Most - V mosteckém Rokáči Vinohrady si tento pátek, 23. března, opět přijdou na své fanoušci metalu. Mostecká parta DIVERSITY si ke hraní pozvala ŠTÁB ZS-CO a německé DAMNATION DEFACES. Začátek je ve 20:00.

DAMNATION DEFACES je partička z Hannoveru, která během své desetileté existence vydala už dvě plnohodnotná alba a nějaká EP. Kapela míchá death metal se strojovými rytmy elektroniky, nejrůznějšími finesami a vyhrávkami a přitom to pořád je intenzivní death metal, založený na hutném kytarovém spodku.
Facebook - Damnation Defaced
oficiální stránky - http://damnationdefaced.com
video - https://www.youtube.com/watch?v=8q636FvRwcU

Dalším hostem jsou sokolovští thrasheři ŠTÁB ZS-CO. V roce 2016 si střihli turné po Mexiku a letos se chystají na tour po Rusku. Předtím, než vyrazí, se ještě trochu ohřejou v Rokáči na Vinohradech.

1903rokac2

Facebook - ŠTÁB ZS-CO
bandzone - http://bandzone.cz/stabzsco
video - https://www.youtube.com/watch?v=0MlJNta2EuY

Metalový pátek uzavřou se svou instrumentální tvorbou domácí DIVERSITY. Uslyšíme nový materiál, který brzy vyjde na jejich nové EP.

1903rokac1

Facebook - Diversity
bandzone - http://bandzone.cz/diversity
video - https://www.youtube.com/watch?v=uRwJMlVGEx0

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru