Pohádkové kulisy, úžasné kostýmy. Docela velké divadlo chystá jednu sladkou premiéru
Lenka Lavičková. Foto: DVD Litvínov
Co se chystá

Litvínov - Představení tak sladké, až vás bude přecházet zrak. Přijďte na premiéru krásného představení plného pohádkových kulis, úžasných kostýmů a skvělých hereckých výkonů v podání herců Docela velkého divadla.

Docela velké divadlo v Litvínově se připravuje na premiéru pohádky na téma slavného baletu o boji dobra se zlem, který se odehrává v království bonbónů. Představení Louskáček a bonbónová víla můžete navštívit v sobotu 24. března od 16 hodin.

Hrají: Lukáš Masár, Lenka Lavičková, Markéta Velánová, Petr Erlitz, Robert Stodůlka, Michal Žižka a Jana Galinová.

Vstupné činí 100 korun. Rezervace na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a 778 094 093 nebo 777 000 933.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru