Most - Je tak temperamentní, že se o ní říká, že vás zničí jako hurikán. Prý být o čtyřicet let starší, nebo Tina Turner o čtyřicet let mladší, asi byste je od sebe nerozeznali. Do Mostu míří hvězda světového country, zpěvačka Stacie Collins se svojí kapelou.

Koncert, který rozhodně bude stát za to. Stacie nejen skvěle zpívá a svoji energii doslova rozhazuje kolem sebe, ale také výtečně hraje na foukací harmoniku.

Koncert v restauraci Benedikt je jediným koncertem Stacie Collins v Česku. Během letošního turné, kdy ji kromě Američanů uslyší i diváci v Evropě, zařadila mezi koncerty v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Norsku, Švédsku či Finsku také Českou republiku. Zde si vybrala jediné místo pro svoji produkci, mostecký Benedikt.

Stacie Collins již do Mostu v předvečer koncertu dorazila, s celou svou kapelou. Ubytovali se, povečeřeli a prohlédli si sál, kde dnes večer bude koncert. "Líbí se nám tady a moc se těšíme. Přijeli jsme k vám udělat velkou show," řekl kapelník, baskytarista a zpěvaččin manžel Al Collins.

Koncert se uskuteční dnes 21. května od 19 hodin. Vstupné je 200 korun. Přijďte se přesvědčit o tom, že poctivá živá muzika pořád patří do našeho bláznivého světa.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru