Velká letní párty na náměstí v Klášterci! Opět je tu obří vodní skluzavka
Foto z loňské akce
Co se chystá

Klášterec nad Ohří – V Klášterci si už tento víkend můžete užít velkou letní párty přímo na náměstí. Opět tady vyroste velká vodní skluzavka. Nebude chybět ani hudba, a když vyjde i počasí, bude v sobotu o celodenní zábavu v centru města postaráno.

Slide fest Klášterec nad Ohří se koná od 11.00 do 18.00 hodin na náměstí dr. E. Beneše. Pořádající firma zde postaví skluzavku dlouhou 50 metrů. Jedná se o celonafukovací skluzavku, takže je měkké i její dno, voda v ní cirkuluje, dojezd je do bazénku. Na skluzavce se jezdí jen tak v plavkách nebo na nafukovadlech.

Vstupné na akci bude zdarma, na skluzavku se platí celodenní jízdné ve výši 100 korun. O hudbu se postará DJ.

Kvůli ojedinělé letní párty v centru města bude náměstí dr. E. Beneše celý den uzavřeno pro silniční dopravu. Akci opět finančně podpořilo město Klášterec nad Ohří. 

Na velké nafukovací skluzavce se mohli Klášterečtí svézt už loni v červnu. Řádily tady hlavně děti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru