Klíny - Cirkus Specialized vyráží na další štaci, tentokrát rozbalí své testovací "šapitó" v pěkném prostředí krušnohorského Sport Areálu Klíny. Nenechte si ujít akci Test the Best – Klíny.

K vidění bude na 90 modelů kol značky Specialized. Enduro, trail a XC modely můžete naplno vyzkoušet v parádním bikeparku a na silniční speciály čeká nádherný asfalt až k hranicím s Německem. Chcete mít jistotu, že budete mít připravené kolo přesně na čas? Registrujete se zde.

Po celý víkend bude v provozu lanovka, tak se můžete s kolem v pohodě vyvézt zase nahoru a jen sjíždět kopec. Test the best – Klíny pořádá Sport areál Klíny a Specialized Bicycles. Malou ochutnávku akce uvidíte zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru