Kanadští Boids přijíždí do Evropy, koncert si udělají i na mosteckých Vinohradech
BOIDS (Montreal, Kanada).
Co se chystá

Most - V pátek 13. července v mosteckém Rokáči Vinohrady vystoupí kanadská punk-rocková kapela BOIDS. Podpoří je MOUSTACHE IN GARAGE, SORRY HOLKA A BATY VON JANOF. Začíná se už v 19 hodin.

BOIDS (Montreal, Kanada)

Tahle skvělá kapela z Kanady přijede do Evropy, aby zahrála v Německu, Švýcarsku, Srbsku, na obřím českým fesťáku Mighty Sounds a hlavně pro nás v Mostě! Peckovej rock'n'roll/punkrock/garagerock (jakkoliv to chceme nazývat), u kterého nejedno srdce zaplesá.

https://www.youtube.com/watch?v=iPgbsJVI9MU

Moustache in Garage (Most)

Relativně čerstvá kapela na scéně. Mladí kluci, progresívní rock, skvělí muzikanti. Mají za sebou několik koncertů a šlape jim to, uvidíme co si přichystají!

Sorry Holka (Teplice)

Český texty, nakřáplá kytara, melodie... prostě teplickomostecká lahůdka celostátního formátu. Byla by chyba nechat si je ujít!

Baty von Janof (Janov)

Naléhavý folk/punk s českými texty, nutno podotknout, že často s dost silnými.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru