O víkendu provede děti zámkem Stekník princezna Magdalénka
Foto: Zámek Stekník
Co se chystá

Žatec - Zámek Stekník na Žatecku zve především děti na kostýmované prohlídky s princeznou Magdalénkou, které se budou konat tento víkend, v sobotu 21. a v neděli 22. července.

Děti se odlehčenou, zábavnou formou seznámí nejen s historií zámku, ale princezna jim představí také několik zajímavých předmětů, které naši předkové používali ke každodenní práci, úkolem dětí bude uhodnout, k čemu předměty soužily.

„V neděli vylosujeme ze všech dětí, které se zúčastní prohlídek jednu princeznu a jednoho prince a zašleme jim malý dáreček na památku,“ přiblížila kastelánka Jana Zajíčková.

Vstupné pro dospělou osobu činí 80 korun, snížené za 60 korun. Děti do 6 let platí 20 korun, rodinné vstupné pak činí 220 korun. Kostýmované prohlídky začínají vždy od 10.30 hodin a končí v 16.30 hodin. Akce je vhodná pro děti do 10 let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru