Přehlídka silných paží v Mostě! Změřit své síly sem přijedou nejlepší strongmani z celé republiky
Foto: archiv M. Tichého
Co se chystá

Most - Silné paže, činky a pořádná dávka emocí. Nejlepší strongmani poměří své síly na mistrovství České republiky. To proběhne v sobotu 25. srpna od 13 hodin u zimního stadionu v Mostě.

Soutěžit se bude v sedmi disciplínách jako například tahání 18tunového nákladního auta, zvedání 100 kilogramů vážících betonových koulí a další. Celkem se do Mostu sjede 15 nejlepších závodníků z celé České republiky. Své želízko v ohni budou mít i domácí závodníci Michal Tichý, David Strombach a Jan Šalata. „Historicky poprvé bude tato akce součástí strongman ligy. Diváci se mohou těšit na velmi zajímavou show,“ informoval organizátor akce Michal Tichý.

Na závodníky čeká sedm velmi těžkých disciplín:

Farmer's Walk (155 kg na 50 m)

Log Lift (150 kg na 1 minutu)

Super Yoke (420 kg na 25 m)

Power Stairs (200, 220, 250 kg)

Medley: Duck Walk (200 kg na 25 m) + Sledge Pull (200 kg na 25 m)

Truck Pull (18 t na 25 m)

Atlas Stones (100 - 170 kg)

(vyd)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru