Začíná tradiční Osecká pouť, jedna z největších v kraji. Přinášíme přehled, co kde najdete
Ilustrační foto
Co se chystá

Osek – V Oseku dnes (18. srpna) začíná jedna z největších poutí v Ústeckém kraji. Během celého víkendu čekají na návštěvníky Osecké pouti mimo tradičních kolotočů a stánků s pouťovým zbožím a občerstvením též spousty dalších doprovodných akcí.

Na nádvoří cisterciáckého kláštera bude připraven v sobotu od 10:00 do 18:00 hodin a v neděli od 9:00 do 17:00 hodin historický řemeslnický trh. V klidové zóně na trhu lidé kromě stánků s řemeslnými produkty uvidí i výrobu jednotlivých výrobků. Děti se mohou těšit na představení pouličních a loutkových divadel v podání Divadla V Pytli Petra Stolaře, Divadla Na cestě a divadelního uskupení Kvartet.

Na Klášterním náměstí bude v průběhu obou dnů hrát k poslechu kapela Reguis Band, hudební program doplní vystoupení pro děti „Šášovo Puntíkaté Překvapení“ a večerní koncerty - 18:00 hodin Blue Rocket, 20:00 hodin Lucie Revival.

Další doprovodný program:

Výstava fotografií Putovní kolíček v prostoru před ITC

Výstava bonsají členů Bonsaj klubu Libochovice v zahradě u Panského domu – vchod z náměstí

Výstava obrazů Michala Halvy ve velké galerii Informačního turistického centra Osek

Výstava velkého modelového kolejiště a modelů železničních vozidel v tělocvičně Domu dětí a mládeže Osek v Dolnonádražní ulici, pořádá KMŽ Moldaváček Lom

Železniční expozice od 9.00 do 16.00 hodin v budově železniční stanice Osek město. Na své si přijdou děti i dospělí. V provozu budou modelová kolejiště. Pro všechny návštěvníky bude připraveno fotografování v historických nádražáckých čepicích

Okresní výstava chovatelů - výstava drobného zvířectva, bohatá tombola, občerstvení v zahradním areálu výstaviště Českého svazu chovatelů (naproti lunaparku)

 Mobilní kavárna Potmě, kde obsluhují nevidomí - najdete ji v ulici Obránců míru. Otvírací doba je v sobotu od 10,00 - 20,00 hodin a v neděli též od 10,00 do 20,00 hodin, přestávka je 13,00-13,30 hodin. Vstupné činí 140 korun, v ceně je zahrnut i hrneček se světluščím logem a přívěsek svítící ve tmě s motivem Světlušky, které si návštěvník odnáší na památku. Na každém stole v kavárně Potmě jsou také pastelky a papír, a tak si mohou malí i velcí návštěvníci něco namalovat. Jak se jim to povedlo, zjistí až zpátky na světle před kavárnou.

 V sobotu ve 22:00 hodin ohňostroj majitelů atrakcí

1808mapapouti

1808plakatautobusy

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru