Most - Zajímavou akci pro veřejnost chystá OC Central Most na tuto sobotu. 15. září do nákupního centra zavítá několik profesionálů. Mezi nimi i zpěvák Adam Mišík, který zazářil v první řadě Tvoje tvář má známý hlas. Adama Mišíka můžete poznat osobně, poslechnout si jeho songy naživo a také vám prozradí například to, jak se stát profesionálním zpěvákem!

Můžete také vyhrát dárek od Adama, jak na to se dozvíte zde.

Mišík však nebude jediným „profíkem“, který se objeví v sobotu v Centralu. Ve Škole profíků se budete moci přiučit šíleným kouskům od bláznivých „vědátorů“ v chemické laboratoři, která tu na jediný den vznikne.

Prostor zde bude i pro sportovní nadšence, protože od koho jiného okoukat ty nejlepší freestyle fotbalové triky, než od samotného mistra ČR Petra Karáska?

Bavit se budou i nejmenší, na ně čeká show a animační program My Little Pony!

Škola profíků proběhne v OC Central Most v sobotu 15. září od 13 do 17 hodin. Zahájení určitě nepřeslechnete, neboť akce začne divokou bubenickou show skupiny Wild Sticks!

Harmonogram akce Škola profíků v Centralu:

FB 784x295px

  • 13.00—13.10 Zahájení
  • 13.10—14.00 Bubenická show Wild Sticks
  • 14.00—14.30 Blázniví vědátoři a jejich chemická show
  • 14.30—15.00 Football Freestyler Petr „Kari“ Karásek, vícenásobný mistr ČR
  • 15.00—16.00 Show a animační program My Little Pony
  • 16.00—17.00 ADAM MIŠÍK – koncert a vyhlášení vítěze FB soutěže!
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru