Klíny  Oblíbenou zábavu připravil Sport areál Klíny na pátek a sobotu 14. a 15. září. Odehraje se na místní sjezdovce a v lese v jejím okolí a bude to o strach.

Od osmé hodiny večerní se můžete na sjezdovce na Klínech bát. Budou na vás nachystány strašidelné postavy a strašidelná stezka ve tmě lesem k nástupišti lanovky, zpět do areálu vás vyveze lanovka. Těšit se můžete i na youtubera Jan Michaloviče a na světelnou show.

Akce je určena nejen pro nebojácné děti, ale i pro dospělé, tak určitě přijeďte. Vstupenky jsou k dispozici on-line nebo je zakoupíte na místě.

Tak vyrazte na akci Strašidelná lanovka Klíny 2018 do Sport areálu Klíny 14. a 15. 9. 2018 od 20 hodin. Vstupné vyjde dospělé na 130 Kč a za děti zaplatíte 90 Kč.

Více info na facebooku Sport areál Klíny nebo www.kliny.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru