Recykult a bleší kolotoč: V Mostě se chystá zajímavý rodinný festival
Výřez z plakátku na zajímavou akci v centru Mostu.
Co se chystá

Most - Když se v Mostě sejde The Most Café, Liška mazaná, Woodmaid a Veřejná kulturní iniciativa, může z toho vzniknout jediná věc. A tou je nultý ročník „rodinného festivalu“ Recykult a bleší kolotoč.

Hlavní myšlenkou je přitáhnout lidi do centra města a zároveň jim nabídnout něco zajímavého, co by je mohlo bavit. V dnešní době, kdy jsme přehlceni spoustou výrobků, které využíváme třeba jen na chvíli, můžeme toto zboží poslat dál. "Rozhodli jsme, že tuto cestu recyklace ještě více prohloubíme a nebudeme na Recykultu používat plastové obaly a tašky. Naopak naší vizí je, že si každý návštěvník festivalu minimálně jednu látkovou tašku odnese. Na místě si ji může vyrobit (ozdobit) anebo zakoupit," uvádí organizátoři.

Oslovili proto spoustu partnerů, a tak se můžete těšit na sezónní výrobky ze Špajzu, polévky z The Most Café a skvělé jídlo z Vegáče, nápoje z Capone, divadlo nejen pro děti, tvoření ze ZUŠ Moskevská v Mostě, kolotoč řezbáře Matěje, zdejší hudebníky a písničkáře, kteří se během dne vystřídají na pódiu. Připraveno je dvacet stánků, které jsou za poplatek nabídnuty k prodeji pro vás již nepotřebného zboží.

Hlásit se k prodeji můžete na FB stránkách Liška mazaná nebo The Most Café.

Celý festival se bude odehrávat u Repre ze strany pod magistrátem, a to již v neděli 23. září 2018 od 10 do 16 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru