Nová Ves v Horách - Již několikátým rokem se scházejí šikovné ženy ze zapsaného spolku Tvořilky z Nové Vsi v Horách, aby se naučily novým technikám v tvořivých činnostech, aby si předaly navzájem zkušenosti.

V listopadu zvou však širokou veřejnost, aby se připojila a zúčastnila se kurzu Výroba květin z foamiran hmoty. Účastníci se naučí pracovat s tímto trendovým materiálem z pěnové hmoty pod vedením zkušené lektorky Blanky Myslikovjanové.

"Již na našich Novoveských letních slavnostech se zájemci mohli přiučit, jak s foamiranem pracovat v rámci tvořivých dílen, které náš spolek zastřešoval. A protože jsme zaznamenaly velký ohlas, nabízíme ucelený jednodenní kurz," uvedla Eva Nirodová, předsedkyně Tvořilek.

Zájemci se mohou přihlásit na tel.: 777 734 895 do 21. 10. 2018 a uhradit zálohu. Cena kurzu je 250 Kč/osoba.

1210novavesletak

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru