Nejstarší zaměstnanec dopravního podniku oslavil 80 let, pracuje tam už 66 let!
Bohumil Hrodek s ředitelem dopravního podniku Danielem Dunovským. Foto: DPmML
Zajímavosti

Most - Ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský se svými náměstky – dopravně-technickým Davidem Jehličkou, ekonomickým Petrou Jarošovou a personální manažerkou Evou Emingerovou navštívil nejstaršího zaměstnance Bohumila Hrodka, aby mu popřál k významnému životnímu jubileu.

„Pan Hrodek slaví osmdesáté narozeniny a je to jednoznačně náš nejstarší zaměstnanec,“ řekl ředitel společnosti Daniel Dunovský.

Bohumil Hrodek je i rekordmanem v délce působení v dopravním podniku. „Pracuji tady nepřetržitě již od roku 1953, kdy jsem sem nastoupil těsně po vyučení,“ říká Bohumil Hrodek. I když za tu dobu společnost vystřídala několik názvů a několik ředitelů, Bohumil Hrodek zůstal zaměstnancem dodnes. Je to už neskutečných šedesát šest let.

„Nikdy jsem ani nepomyslel na to, že bych šel pracovat někam jinam, jsem tu spokojený,“ přiblížil ještě Hrodek. O zaslouženém odpočinku zatím neuvažuje. „Dokud to půjde, tak budu chodit do práce, doma bych se asi nudil,“ dodal.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru