Koordinátor Besip Jan Pechout převzal za výbornou práci medaili cti
Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Ústecký kraj - Koordinátor Besip Ministerstva dopravy pro Ústecký kraj pan Jan Pechout převzal v úterý 18. června z rukou náměstka ředitele Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plk. Ing. Petra Sytaře a vedoucího odboru služby dopravní policie plk. Jiřího Ušáka Medaili cti za dlouholetou spolupráci s Policií ČR v Ústeckém kraji.

Plk. Jiří Ušák vyzdvihl významnou roli pana Pechouta pro bezpečnost silničního provozu v Ústeckém kraji, jeho přínos pro práci dopravní policie a nezastupitelnou roli při preventivním působení. „Pan Jan Pechout byl jako koordinátor Besip skutečnou oporou pro naši práci“, uvedl Ušák.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru