Mostecká autorka Blanka Kubíková vydala svou prvotinu. Napínavý příběh okořeňují erotické pasáže
Blanka Kubíková podepisuje svou prvotinu. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Mostecká autorka Blanka Kubíková pokřtila ve čtvrtek v podvečer v mostecké kavárně Blue svou prvotinu, knihu Nevěsta v okovech.

Kniha s prvky thrilleru okořeněná erotickými pasážemi, jak o svém díle hovoří, přináší příběh Tamary, jejíž idyla skončí svatebním dnem. Její muž Daniel totiž skrývá hrůzná tajemství a nevěsta se rázem ocitá ve vlhké tmavé kobce s poutem na noze. „Příběh je od A do Z smyšlený, možná se v některých úryvcích pozná některá z mých známých,“ směje se spisovatelka.

Knihu měla rozepsanou kvůli nedostatku času dlouhých jedenáct let, až letos podnikla poslední kroky, aby dílo dokončila a nechala vydat. „Psaní mě bavilo už od dětství, až nyní jsem však našla odvahu svou práci zveřejnit,“ říká.

„Do rukopisu, na rozdíl od mnoha jiných, nebylo třeba vůbec zasahovat,“ pochválila nadání Blanky Kubíkové nakladatelka Markéta Harasimová. „Přeji knize, aby měla úspěch,“ dodala v Mostě při slavnostním křtu.

Nevěstu v okovech vydalo nakladatelství MaHa 11. listopadu, k dostání je v knihkupectvích a v e-shopech. Lze ji koupit například na Knihcentrum.cz, Kosmas.cz, Knihydobrovsky.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru