Chci se zbavit nálepky bezdomovkyně, řekla Iva Hüttnerová z Ordinace a lidem v Litvínově ukázala své obrázky
Iva Hüttnerová vystavuje v Litvínově své obrázky. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Litvínov – Herečka, spisovatelka a malířka Iva Hüttnerová má po jedenácti letech výstavu svých obrazů v Litvínově. V úterý večer svoji tvorbu představila na vernisáži v aule Scholy Humanitas.

Lidem Iva Hüttnerová odpovídala na dotazy, které se týkaly jejího uměleckého, ale i osobního života. Dozvěděli se tak například, že role Jolany Lepařové z Ordinace v růžové zahradě ji pronásleduje dodnes. „Mám tu roli ráda, ale myslím, že jsem dokázala i jiné věci, než být jen paní Lepařovou. Ráda bych se nálepky bezdomovkyně zbavila,“ pobavila přítomné, kteří zaplnili celou aulu. Prozradila rovněž, že brzy ji lidé uvidí v novém seriálu na Primě, kde bude mít roli moudré bylinkářky.

S bylinkami má už zkušenost, a to z pořadu České televize Domácí štěstí, který se věnoval domácnosti, pěstování i zahradničení. Vyvrátila, že by jí to pomohlo být třeba dobrou kuchařkou. „To opravdu nejsem. Z droždí umím nejlépe pleťovou masku,“ pokračovala před přítomnými veselým tónem.

Iva Hüttnerová říká, že má ráda staré dobré časy. To se odráží i v jejích obrázcích. Výstava v aule Scholy Humanitas potrvá do 3. ledna příštího roku. "Je to takový vánoční dárek Scholy Humanitas litvínovské veřejnosti," uvedl ředitel školy Milan Šťovíček s tím, že pro školu je pořádání takové výstavy prestižní záležitostí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru