Zaměstnanci šijí roušky pro sebe i své kolegy. Laboratoř vyrábí desinfekci
David Netušil, technolog provozu kotelny. Foto: United Energy
Zajímavosti

Komořany -  K šití doma vyrobených roušek se připojili i zaměstnanci komořanské teplárny. Ti, kteří z preventivních opatření pracují z domova, vyměnili své obvyklé pracoviště za domácí šicí dílnu, aby ušili roušky pro své kolegy, kteří chodit do práce musí kvůli zabezpečení plynulého chodu teplárny. Jsou ale i tací, kteří šijí roušky mimo pracovní dobu.

„Nedostatek ochranných pomůcek zvedl vlnu solidarity a ukázal improvizační potenciál našich zaměstnanců,“ sdělila tisková mluvčí teplárny Miloslava Kučerová a dodala: „ Šití předcházela výzva k pomoci a během tří dnů se sešlo více jak 130 kusů roušek. Zapojili se nejen zaměstnanci, ale k údivu i jejich ratolesti, které v současné době nechodí do školy a chtějí být nějak prospěšné.“

Svépomocí řeší United Energy i výrobu desinfekčního prostředku, který je používán v provozních objektech a při úklidu. Ten vyrábí laboratoř teplárny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru