Litvínov má novou trenérku na FreeRun trase v Novém Záluží!
Anežka Křížová. Foto: AMI Communication
Zajímavosti

Litvínov - Litvínov má od léta novou běžeckou koučku na Mattoni FreeRun trase. K Anežce Křížové se mohou zdarma připojit všichni běžci ke společnému tréninku. Skupina běhá každou středu na trase Chudeřín v parku Nové Záluží a přesný čas tréninků se domlouvá ve facebookové skupině MFR.

Připojit se může každý, kdo běhá pravidelně anebo právě začíná. „Vybíháme jednou týdně, schází se nás zatím okolo 5 lidí, protože jsme s tréninkovými běhy začali nedávno. Neváhejte se připojit a nemějte obavy typu „budu tam nejpomalejší, ostatní na mě budou divně koukat, budu zdržovat“. Každý někdy nějak začínal, někdo pomaleji, jiný rychleji. Scházíme se především pro radost z běhání, užíváme si společné chvíle v komunitě podobně smýšlejících lidí, “ láká nové běžce trenérka.

Anežka začala běhat pravidelně před 8 lety a běh se stal součástí jejího života. „Běhání mi přináší pocit svobody a radosti, zároveň je to však dřina, když toužíme po tom být stále lepší a dále se posouvat. Nejhezčí pocit je po dobře odběhaném tréninku, a ještě lepší po povedeném závodě. Běhání mě učí trpělivosti, cílevědomosti a vytrvalosti. Díky němu jsem také poznala spoustu skvělých lidi, které bych v normálním neběžeckém životě stěží potkala,“ přibližuje nové aspekty života, které ji běh přinesl.

Anežka Křížová

Začala běhat před osmi lety pět koleček na hřišti. Běhání si oblíbila a stalo se nedílnou součástí jejího života. Necelé dva roky závodí za atletický oddíl TJ VTŽ Chomutov a k běhání přivedla také o pět let mladší sestru. Její přání je dále se výkonnostně posouvat, mít stále radost z běhání a předávat ji co nejvíce lidem. Její osobní maxima jsou 5 km 19:35, 10 km 40:31, půlmaraton 1:32:07, nebo maraton 3:23:28.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru