Milan Kožnar, kandidát hnutí Severočeši.cz: Nepřizpůsobivý versus slušný občan
Milan Kožnar, kandidát hnutí Severočeši.cz
Zajímavosti

Milan Kožnar, kandidát hnutí Severočeši.cz do zastupitelstva Ústeckého kraje, se zamýšlí nad situací v problémových lokalitách.

Náš stát si zatím umí tvrdě došlápnout jen na slušné občany, kteří pracují a spořádaně vychovávají své děti. Ty je stát schopen stíhat za sebemenší "prohřešek", na který tvrdě (minimálně finančně) doplácejí. Takzvaným „zneužívačům“ sociálních dávek, otravujícím život svému okolí, se naopak daří proplouvat. TOTO SE PROSTĚ MUSÍ ZMĚNIT! Severočeši.cz, pokud uspějí v říjnových krajských volbách, jsou na tuto změnu svým programem, konkrétními návrhy, připraveni.

Dosavadní nepřizpůsobiví v Ústeckém kraji budou muset pracovat a slušně bydlet, jinak jim bude dáno jasně najevo, že o ně v našem kraji nikdo nestojí. V Mostě považuji za velký úspěch prosazení programu tzv. neodmítnutelné postupné práce, na němž se shodla samospráva (výbor pro eliminování negativních sociálních jevů zastupitelstva, sociální odbor magistrátu) se státní správou (úřad práce). Takto je i poslednímu, nejhoršímu zneužívači dávek znovu nabídnuta možnost návratu ke slušnému způsobu života. Pokud ji ovšem nevyužije, bude mít smůlu. Zkušeností s nepěkným soužitím už máme nad hlavu. Teď budeme jednat, abychom slušné lidi ochránili před jejich dosavadními nepřizpůsobivými sousedy.

Kdo nehodlá pracovat a chovat se slušně ve svém bydlišti, ale chce dál zneužívat sociální dávky, ničit společné prostory bytových domů a obtěžovat svým hlučným chováním sousedy, musí počítat s tím, že se s ním nová politická reprezentace v kraji tvrdě vypořádá.

MILAN KOŽNAR, kandidát hnutí Severočeši.cz do zastupitelstva Ústeckého kraje

  • Zadavatel: Severočeši.cz
  • Zpracovatel: Severočeši.cz
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru