Cena města Mostu: Za celoživotní práci má ocenění obdržet někdejší šéf těžebních společností
Vladimír Rouček. Foto: Sev.en Energy
Zajímavosti

Most - Celkem 13 návrhů na udělení Ceny města Mostu za loňský rok obdržel Odbor školství, kultury a sportu. Radní doporučují zastupitelům udělit cenu Ing. Vladimíru Roučkovi za celoživotní práci, intenzivní činnost pro přežití jednoho z největších zaměstnavatelů v regionu.

Někdejší generální ředitel těžebních společností má cenu obdržet rovněž za související činnosti v oblasti hornictví, za aktivity pro stabilitu regionu v období změn po roce 1989 v souvislosti s útlumem těžby uhlí.

Dále pak za aktivity v oblastech podpory rozvoje regionu včetně rozvoje města Mostu i krušnohorských obcí, v oblasti podpory rozvojových projektů, vzdělávání, zdravotnictví, sportu, kultury i životního prostředí a další. Informovalo o tom město Most.

Psali jsme také: Generační obměna v těžebních společnostech. Po řadě let odchází z místa generálního ředitele Vladimír Rouček

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru