Milan Kožnar, Severočeši.cz: Je potřeba zastavit začleňování nepřizpůsobivých mezi slušné lidi
Milan Kožnar, kandidát hnutí Severočeši.cz
Zajímavosti

Tvrdým vzkazem pro zneužívače sociálních dávek, od Milana Kožnara, kandidáta hnutí Severočeši.cz do krajského zastupitelstva, to začalo a slibem pro vás to pokračuje.

„I můj slib se týká takzvaných zneužívačů sociálních dávek. Ale tak trochu z jiného úhlu. Je potřeba zastavit sluníčkářský a pirátský projekt začleňování nepřizpůsobivých mezi slušné lidi. Zvrácené sluníčkaření, pokřivování demokracie, hraní si na charitu a pěstování pseudohumanismu musí skončit. Lidé, kteří si neváží sociální pomoci ve stavu nouze, zneužívají systém, dělají neustále bordel ve svých bydlištích, mezi námi prostě nemají co dělat a svým chováním dávají jasně najevo, že s námi slušnými ani bydlet nechtějí. Jejich nucené sociální začleňování nejsou schopni zvládnout. Pro všechny tyto lidi platí heslo: neumíš se slušně chovat, bydlet, tak patříš na okraj města, do centra pro nepřizpůsobivé a tam si žij, jak chceš. Je to jediný způsob jak zastavit ničení našich domů, sídlišť, měst a celého Ústeckého kraje. A můj slib? Budu dělat všechno pro ochranu slušných lidí před nepřizpůsobivými. A věřím, že i vy mi budete chtít svým hlasem ve volbách do zastupitelstva Ústeckého kraje pomoct,“ uvádí Milan Kožnar.

Volte do zastupitelstva Ústeckého kraje hnutí Severočeši.cz, volební lístek č. 41.

  • Zadavatel: Severočeši.cz
  • Zpracovatel: Severočeši.cz
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru