Zaměstnanci mosteckého Tesca upekli pro personál místní nemocnice 26 metrů štrúdlu!
Manažer mosteckého Tesca Jiří Vandrovec se svými kolegyněmi při přípravě štrúdlu. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - V pekárně mosteckého Tesca dnes voní jablka se skořicí. Srovnané bochánky těsta ještě před rozválením naznačují, že se zde budou péci ve velkém domácky připravované štrúdly. Radovat se z nich tentokrát nebudou zákazníci, ale zaměstnanci mostecké nemocnice!

Pracovníci v mostecké prodejně Tesco se tímto způsobem rozhodli, že vyjádří poděkování zaměstnancům nemocnice, kteří už několik týdnů bojují v první linii s následky pandemie nového koronaviru. A do pečení se nezapojují jen místní pekařky. Jde o týmovou práci, která pomáhá stmelit i místní kolektiv. Můžete tak vidět balit štrúdl i manažera mostecké pobočky Tesca Jiřího Vandrovce. „Miluju štrúdl, ale peču ho poprvé,“ směje se, když rovná jeden z prvních závinů.

Práce jde lidem od ruky a za dva dny mají připraveno dohromady 64 voňavých „nohavic“. Jen pro zajímavost chtěli změřit, kolik toho vlastně udělali. A vyšlo jim úctyhodné číslo! Mostecké Tesco napeklo pro personál nemocnice 26 metrů štrúdlu.
A pokud jsou mezi vámi hospodyňky, které tuto pochoutku s jablečnou náplní rády připravují, srovnejte si, jak moc pracné to asi bylo: V Tescu museli naloupat 25 kilogramů jablek.

A i my se připojujeme k přání mosteckého Tesca do nemocnice: Dobrou chuť!

1712teescotrudly2

Předání daru nemocnici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru