Bude žena roku 2021 z Lužic u Mostu? Pomáhá dětem v těžkých okamžicích
Lucie Staňková
Zajímavosti

Lužice – Lucie Staňková z Lužic na Mostecku byla navržena do soutěže Žena roku a následně vybrána mezi posledních sedm žen v kategorii Dobré srdce do závěrečné volby.

„Každá žena je výjimečná a zaslouží si obdiv. Přesto jsou mezi námi i takové, které ve svém oboru dokázaly téměř zázraky, obětují se pro ostatní nebo zvítězily nad osudem. Právě ty hledáme v anketě Žena roku,“ popisují organizátoři charakter soutěže.

Lucie Staňková (44) po smrti dcery převzala její projekt Nové háro a aktivně pomáhá onkologicky nemocným dětem snáze projít těžkou léčbou. Zajišťuje jim výrobu paruk z pravých vlasů, jejichž ztrátu zejména holčičky psychicky těžce nesou.

Její profil a hlasování můžete najít na webu soutěže v kategorii Dobré srdce. Pro každou soutěžící můžete hlasovat jen jednou. Udělovat se bude i Cena sympatie – pro dámu, která získá nejvyšší počet hlasů napříč všemi kategoriemi.

Z každé kategorie postoupí tři ženy do finále. Z finalistek následně vybere odborná porota čtyři vítězky. Hlasovat se může do 31. srpna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru