ROZHOVOR: Dominik Chabr z Mostu obsadil 3. místo v soutěži Muž roku 2021. Co o sobě prozradil?
Dominik Chabr (vlevo) obsadil v soutěži Muž roku 2021 třetí místo. Foto: Archiv Dominika Chabra
Zajímavosti

Most - Dominik Chabr je sympatický, 27letý muž z Mostu, který vybojoval 3. místo v soutěži Muž roku 2021 a Českou republiku bude příští rok reprezentovat na Man Of The World 2022.

Jaké bylo vaše dětství? Na co rád vzpomínáte?

Na mé dětství vzpomínám velmi rád, nejraději vzpomínám na to jak jsme s klukama chodili hrát hokej, fotbal za barák a lítali jsme pořád venku. Dnes každý sedí jen u počítače, což jsem rád že jsme jiná generace a užili jsme si to. Také nesmím zapomenout na hokej protože ho hraji od 4 let takže tam jsem prožil také celé dětství a bylo to super.

Hrajete lední hokej, v týmu jste brankář. Co vás na hokeji nejvíc baví?

Hokej mě baví pořád, ta láska k hokeji tam bude vždy. Baví mě vyhrávat, jsem soutěživý typ a na tom hokeji je více krásných věcí proč to hrajete, pocit vítězství, parta, sranda v kabině i mimo, zážitky z hokeje, tréninky a dám vám to i něco do života. Jak jste zmínila, jsem brankář a to mě baví a neměnil bych to, je to i velká zodpovědnost protože každá vaše chyba jde vidět.

Jaké další koníčky ještě máte?

Dále se věnuji fitness, baví mě cvičit a jsem rád že výsledky jsou vidět. Mimo to mám také rád běhání, fotbal, plavání, celkově rád vyzkouším kterýkoliv sport, jsem sportovní typ a občas si přečtu i nějakou zajímavou knížku.

Jak už jsem říkala, jste finalista soutěže Muž roku. Kdo vás přihlásil?

Do soutěže jsem se přihlásil sám, ale musím se přiznat že mě kamarádi do toho vyhecovali abych do toho šel. Bylo to tak že jsme si byli večer sednout a narazili jsme na toto téma a pak jsem vyplnil vše potřebné k tomu a šel zkusit štěstí a ono to vyšlo, za což jsem ohromně rád.

Kdo je vlastně Dominik Chabr – popište se, jaký jste?

Tak myslím si že jsem hodný, sympatický, cílevědomý, poctivý kluk, se smyslem pro humor a sportovní typ, nikdy se ničeho nevzdávám a jdu si za tím co chci.

Připravoval jste se nějak na tu soutěž? Pokud ano, jak?

Ano, musel jsem se připravovat, bez přípravy by to určitě nešlo. Musel jsem zapracovat na své postavě, takže každý den jsem dřel v posilovně, držel zdravou stravu od Gym menu z Chomutova, kteří mi také hodně pomohli aby byli výsledky a ty se ukázali. Dále jsem musel se učit anglický jazyk, protože jsme absolvovali testy kvůli zahraniční soutěži na kterou pojedu. Na volný disciplíně jsem musel pracovat a vymyslet si jí a také jsem pracoval na osobním rozvíjení.

Jak a co na soutěži hodnotí? (mám na mysli - Miss mají volnou disciplínu, promenádu v plavkách…..co se hodnotí u Muže roku)

My jsme měli na soutěži choreografii kterou jsme se učili na soustředění v Chateu Šanov, představení, dále volnou disciplínu, promenádu v plavkách, v obleku, casual oblečení.

Kouká se na vše a porota hlasuje a jako volnou disciplínu jsem měl calisteniku (to je cvičení s vlastním tělem) a musím říci že se povedla, udělal jsem show pro diváky, chtěl jsem aby viděli něco co často nevidí a bylo to super. Bylo to těžké natrénovat ale vše jsem zvládl, o to víc jsem na to byl pyšný že dřina se vyplácí.

Co bylo na soutěži nejtěžší? Šel byste do toho znovu?

Já jsem rád že jsem do té soutěže šel a nelituju, takže pokud bych se měl rozhodnout, tak ano. Co bylo nejtěžší? Celkově to bylo pro většinu z nás úplně nové věci, jiný lidé, takže zvyknout si že jste pořád před kamerami, fotografy, spoustou lidí, musíte před nimi mluvit a vystupovat. Zvyknout si na vše toto že to je jiný svět a potom se naučit ty věci co k tomu potřebujete. Byli jsme a jsme stále super parta, takže jsme to všichni zvládli.

1610chabrkz2

Foto: Archiv Dominika Chabra

Vás teď čeká světová soutěž v Thajsku, kde budete reprezentovat ČR. Těšíte se? Připravujete se? Liší se ta světová soutěž od té české? Chtěl byste vyhrát? (popřípadě s jakým místem byste byl spokojený)

Ano, určitě se těším. Bude to zase něco nového, nový zážitek a je to světová soutěž takže tím mohu i hodně získat. Soutěž by měla být příští rok na jaře.

Připravuji se už na soutěž, mám ještě nějaký čas, ale chci být připravený a musím si udržovat postavu, takže stále držím zdravou stravu, cvičím a chodím na doučování angličtiny a celkově se snažím pořád na své osobnosti pracovat.

Vyhrát bych určitě chtěl, když už tam jedu, tak nejedu jen tak do počtu se zúčastnit ale pokusit se co nejlépe umístit. Vím že ale konkurence bude veliká z celého světa takže těžké to bude, bude nás tam hodně, může nás tam být klidně i 20-30 chlapů ze světa takže uvidíme jak dopadnu, ale budu se snažit umístit co nejlépe.

Ta soutěž se určitě bude něčím lišit, přesný pokyny co vše budu absolvovat teprve dostanu ale je to cca na 3 týdny a budou tam přehlídky, choreografie, rozhovory, akce, cestování i po Thajsku a objíždět různé akce, takže poznám i tu zem více jak tam žijí a atd.

Jak se změnil váš život od té doby, co jste vyhrál? (pracovní nabídky, zájem žen,….)

Musím říci že teď přibylo dost nových věcí. Neustále někde cestuji, ať to jsou přehlídky, večírky a různé akce. Přišla mi i nabídka do TV.

Zájem žen je, musím říci že vzrostl. Co se týče pracovních nabídek tak už mi také přišli, jak z osobního života tak i z modelingu a svoji práci teď budu i měnit, přišla mi zajímavá nabídka takže ji využiji.

Co říkala na úspěch v soutěži vaše přítelkyně, rodina? Hlídá si vás partnerka teď více?

Já jsem nezadaný, takže si mě hlídat nemusela. Rodina byla na mě pyšná, celou dobu mě podporovala a za to jim děkuji. Byli ohromně rádi, prožívali to, jsou rádi že jsem uspěl.

Jak by podle vás měla vypadat ideální žena? Čeho si na ženách vážíte?

Vážím si když je upřímná, nelže a je věrná a sama sebou. Jak by měla vypadat? Tak důležité je abych si sní sednul lidsky, měli podobné názory a zbytek se uvidí.

Věnujete si i modelingu a herectví. Kde je možné vás vidět? Co připravujete?

Ano, věnuji se modelingu a modelingová agentura která mě zastupuje dělá i herectví a reklamy. Lidé mě už mohli vidět na prestižní české přehlídce Czech Fashion Week v Teplicích, kde jsem šel přehlídku od uznávaného návrháře Osmany Laffita.

Podstupuji teď i kurzy herectví, takže je možné že mě lidé uvidí někde v reklamách a možná i v TV. Nabídky stále chodí takže určitě bude z čeho vybrat, mám i nabídky na videoklip.

Jaké jsou vaše plány do budoucna? (cestovat, studovat, rodina….)

Rodinu teď momentálně neplánuji, jsem nezadaný takže to teď neřeším a soustředím se teď spíše na jiné věci a to jsou pracovní plány, v modelingu bych se chtěl také vypracovat a sportovat dále, cestovat také chci, mám rád cestování takže když bude možnost, rád vycestuji. Čas na odpočinek bude v důchodu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru