OBRAZEM: Anička Slováčková v Mostě ve svatebním! S Davidem Gránským moderovala a zpívala na velké show Móda a hvězdy
Móda a hvězdy v Mostě. Ve svatebních šatech zpívá Anna Slováčková. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - Sedmnáctý říjnový den se mostecké divadlo zaplnilo diváky, kteří se konečně po vynucené přestávce dočkali oblíbené módní show Móda a hvězdy. Loňský ročník se kvůli pandemii nekonal.

Ale i letošní ročník byl pandemií ovlivněn. Nejen, kvůli organizaci akce, kdy dlouho nebylo jasné, zda se vůbec bude moci konat, ale vypadl i důležitý účinkující. Jeden ze členů moderátorské dvojice Karel Kašák byl totiž po nedělním ranním testování pozitivní na Covid-19. Na poslední chvíli ho zastoupila Anička Slováčková, která si počínala v souvislosti s touto akcí s již ostříleným Davidem Gránským skvěle. Dvojice také společně ve svatebním zazpívala romantickou píseň Shallow, kterou v originále zpívají Lady Gaga a Bradley Cooper. Anička oblékla nádherné šaty ze Svatebního salónu Delta, které mimochodem oblékla i v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Toto byl jediný příjem, který náš salon vykázal v době lockdownu, peníze za tyto šaty od televize Nova,“ prozradila k šatům Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salónu Delta a organizátorka akce Móda a hvězdy.

Svatebních šatů mohli diváci již tradičně vidět samozřejmě mnohem více. Oblékly je nejen krásné ženy, ale i muži a ve svatebním byly opět oděny i děti z Dětského domova Vysoká Pec.

Foto

Děti byly hlavním tématem večera. Pro ně Petra Vyoralová tuto akci již několik let pořádá a díky návštěvníkům a partnerům akce si děti každý rok odvážejí nemalé peníze. V letošním roce byla částka rekordní. Petra Vyoralová rozdělila mezi teplický Klokánek, Dětský domov Vysoká Pec a Nadační fond Veroniky Kašákové 605 tisíc korun! Jeden z partnerů akce, který nechce být zveřejněný, ještě navíc pošle každému ze subjektů po osmdesáti tisících korunách. Děti získaly také ještě několik tisíc korun díky fotokoutku Reni creative, jehož celý výtěžek obdržely.

Módní show nabídla nejen svatební šaty, ale také společenské šaty, vše ze Svatebního salonu Delta Most, a také oblečení na všední den, pro ženy, muže a teenagery. Diváci mohli zhlédnout outfity z bílinských butiků Beauty 2000 a MaxNell Fashion, přičemž Beauty 2000 nabízí módu pro ženy ve všech velikostech, a MaxNell fashion módu pro muže a teenagery. Módu pro ženy předvedl i mostecký butik Viva exclusive.

Outfity vynesly české modelky i vítězky ze soutěží krásy, například Veronika Kašáková, Lucie Šlégr, Kateřina Kasanová, Veronika Chmelířová, Veronika Kreiplová, Lenka Kocmanová Taussigová a další. Pánské oblečení představili například Josef Kůrka či Matyáš Hložek. Ten v Mostě poprvé představil i svoji novou píseň.

Některé z účinkujících přijeli podpořit rodiče. V hledišti seděli například pyšný Felix Slováček či Stanislav Hložek s manželkou.

Diváci si mohli ve foyer divadla pochutnat na skvělých sýrech ze Sýrárny u Kahanu, výborném sushi z Jezte s námi a mohli si zakoupit i některé módní zboží či outfity přímo z módní show.

Celá akce měla kromě charitativního významu i vysokou společenskou úroveň, diváci opět odcházeli nadšeni.

„Bylo to krásné i dojemné, občas jsem měla husí kůži, třeba když zpíval David Gránský a Anička Slováčková. Byla skvělá, ani jsem nevěděla, jak krásně zpívá. A na závěr mi dokonce ukápla slzička. Chodím na Módu a hvězdy každý rok, byla jsem i na první před několika lety v Bílině. Jo a taky bych pochválila ty ženy, co chodí pro Beauty, jsou úžasné, vždy tomu dají takový šmrnc a náboj, moc mě baví. A taky je super, že člověk vidí modely vhodné i pro něj, když zrovna nemá těch ideálních 90,60,90,“ uvedla divačka Iveta.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru