Klientka litvínovského domova oslavila úctyhodné 95. narozeniny. Ráda se stará o květiny a luští křížovky
Oslavenkyni blahopřála za Ústecký kraj vedoucí odboru sociálních věcí Petra Lafková. Foto: Ústecký kraj
Zajímavosti

Litvínov - V měsíci listopadu oslavila klientka Domova sociálních služeb Litvínov Danuše Jiráčková své devadesáté páté narozeniny. Paní Danuše Jiráčková se narodila 18. listopadu 1926 ve městě Duchcov.

Své dětství prožila v obci Louka u Litvínova, kam se také po vyučení vrátila. Danuše Jiráčková se vyučila dámskou krejčovou a v tomto oboru později i pracovala. Společně s manželem vychovala jednoho syna. Ve svém volném čase se ráda věnovala vodním sportům, dokonce byla i aktivní členkou klubu vodních sportů.

Pravidelně se také zúčastňovala spartakiád. Od září 2019 žije Danuše Jiráčková v Domově sociálních služeb Litvínov, kde je velmi spokojena. Radost ji zde dělá opečovávání místních květin a luštění křížovek. Je společenská a velmi ráda přijímá návštěvy svých vnoučat.

Oslavenkyni přijela za Ústecký kraj osobně poblahopřát také vedoucí odboru sociálních věcí Petra Lafková a ředitel instituce Vladimír Vopelka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru