Zemřel mostecký bojovník MMA, kterému říkali Predátor. Úžasný táta a oddaný sportovec
Patrik Dufek.
Zajímavosti

Most – Ve věku třiceti let zemřel 28. prosince v důsledku zápalu plic při onemocnění covid-19 Patrik Dufek z Mostu. Bojovník MMA, trenér a otec dvouleté dcerky. Informaci našemu serveru potvrdila jeho přítelkyně.

Patrikovi jeho tetování v obličeji vyneslo přezdívku Predátor. Ve sportu dosáhl významných úspěchů. Kdysi 160kilový kluk, odmítaný mnoha trenéry, shodil skoro 60 kilo, zapřel se, tvrdě trénoval a nakonec se mohl pyšnit i titulem šampiona těžké váhy severní Anglie. A to byl jen jeden z mnoha titulů. V rozhovorech pro náš server vždy působil skromně a otevřeně, měl rád publikum. Ke sportu se snažil přivést další zájemce.

„Vůbec nemůžu přijmout, že už tě nikdy fyzicky neobejmu, nepolíbím, že neodvedeš dceru poprvé do školky. Měli jsme se vzít, Paťulka měla mít dalšího sourozence, musíš postavit doma komodu, rozbalit dárek na Vánoce… Toho je tolik, co jsi měl ještě stihnout. Tak moc to bolí,“ píše Patrikova přítelkyně. „Nejúžasnější tatínek,“ dodává.

Kvůli onemocnění covid-19, kterému Patrik nakonec krátce po Vánocích podlehl, nabádá lidi, aby se chránili.

Náš první rozhovor s Patrikem si můžete přečíst zde: VIDEO: Říkají mu Predátor. Jako jediný Mostečan bojuje závodně v kleci a míří na mistrovství světa.

O jeho postupu k úspěchu jsme psali tady: Z odmítaného 160kilového kluka z Mostu se stal šampion v zápasu v kleci! Tohle byla Predátorova cesta k titulu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru