Město Most hledá Srdcaře roku 2022. Pokud někoho takového znáte, můžete ho nominovat
Ilustrační foto
Zajímavosti

Most - Město Most hledá Srdcaře roku 2022. Pokud někoho takového znáte, můžete ho nominovat. Přinášíme bližší informace o anketě i způsob, jakým můžete srdcaře přihlašovat.

„V každodenním spěchu si někdy neuvědomujeme, kolik dobrých lidí mezi námi máme. Při své práci se samozřejmě potkávám s velkým množství osob, které pomáhají prakticky pořád. Někdy to patří k jejich zaměstnání, ale jindy také zcela nezištně podporují potřebné, vymýšlejí všemožná vylepšení, reprezentují město Most u nás i v zahraničí nebo nám všem předávají pozitivní energii,“ říká primátor města Mostu Jan Paparega.

„Hledáme takové občany našeho města, které budeme od letošního roku nazývat Srdcař Mostu. Nová anketa vznikla z podnětu aktivního občana, se kterým jsem se nedávno setkal. S týmem spolupracovníků jsme se rychle poradili a dnes mohu s radostí oznámit, že během května budete vy, občané Mostu, nominovat své srdcaře," dodává primátor Mostu.

edeniky 3130

Stačí vyplnit anketní lístek a zvolit příslušnou kategorii: volná kategorie, sociální oblast, podnikání, kultura či sport. Nominace zasílejte do 31. května 2022 prostřednictvím e-mailu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo vyplněním anketního lístku vhozeného do schránky v recepci magistrátu či prostřednictvím Facebooku statutárního města Mostu.

Ocenění se bude předávat při Mostecké slavnosti, která nás čeká v září a kde se očekává několik tisíc diváků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru