Pejskodrom, ráj pro pejsky i páníčky
Veronika Pluhařová
Zajímavosti

„Nás pejskařů je ve městě mnoho. A rozhodně se nedá říct, že by ubývali, spíše naopak," říká kandidátka do zastupitelstva za SMM Veronika Pluhařová.

„A jak se tak potkávají, stěžují si na to, že pro jejich miláčky ve městě chybí zázemí. Ne, že by ve městě bylo málo parků, parčíků a zelených ploch, ale pejskaři a jejich pejsci by potřebovali svůj areál, kde by pro ně bylo úplně všechno. A tak nás napadlo, že bychom takový areál mohli vybudovat. Rozjeli jsme se na zkušenou do jiných měst a přinesli si inspiraci. Chtěli bychom areál, kde budou oplocené výběhy pro malé a velké psy, kde bude rekreační překážková dráha, ale i ta profesionální. Kde bude cvičák. Nesmí chybět čůrací sloupky a umývárna na tlapky a lavičky pro páníčky... No a myslíme i na psí hotel a psí hřbitov. Prostě kompletní zázemí pro pejsky i pejskaře," dodává Veronika Pluhařová. „A jak by se měl areál jmenovat? No přece Pejskodrom! Vždyť jsme město dromů, ne?" dodává Veronika Pluhařová, kandidátka za Sdružení Mostečané Mostu.


 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru