Strážníci přerušili další plánovanou dětskou rvačku! Jednoho zraněného chlapce odvezla záchranka
Záběry z domluvené bitky v Horním Jiřetíně před dvěma týdny. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - O plánované rvačce dvou skupinek dětí se dozvěděly asistentky prevence kriminality v Litvínově. Rvačka se měla konat na cyklostezce v Litvínově.

Strážníci se na udané místo soustředili, ale nikoho zde nezastihli. Obsluha kamerového systému dál monitorovala okolí.

Skupinky dvaceti mladých lidí si strážníci všimli na zastávce MHD v ulici S.K Neumanna. S dětmi byly i osoby starší patnácti let. Celou skupinu dál sledovala obsluha kamerového systému. Skupina se potom podle litvínovských strážníků, kteří o incidenti informovali, rozrostla o další děti.

K útoku jednoho chlapce na druhého došlo následně na cyklostezce u sběrného dvora. Hlídky městské policie společně s Policií ČR na místě zajistily útočníka. Zraněnému chlapci přivolali policisté rychlou záchrannou službu.

Útočník byl převezen na služebnu Policie ČR. V posledních týdnech strážníci opakovaně řeší agresivní chování mladých lidí v Litvínově. „Na situaci u základních škol dohlíží asistentky prevence kriminality, které nám v těchto situacích významně pomáhají. Několikrát se jim podařilo včas zachytit mezi žáky signály o chystaných střetech a strážníci tak mohli včas reagovat na chystané potyčky a zabránit jim,“ uvedl k problematice v minulých dnech velitel litvínovských strážníků Zdeněk Urban (Více zde: Mladí lidé v Litvínově si domlouvají rvačky. Roste jejich agresivita).

Také jsme psali

{article 97233}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru