PRÁVĚ TEĎ: Havárie u chemičky, auto leží na silnici na střeše. Čekejte kolony
Vozidlo se přetočilo na střechu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Záluží - K nehodě osobního automobilu došlo ve středu ráno na silnici mezi Litvínovem a Mostem. Čekejte kolony během záchranných a vyprošťovacích prací.

Automobil se při havárii přetočil, podle dosavadních informací byl jeden člověk zraněn, vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Ke karambolu došlo před sedmou hodinou ráno naproti hlavnímu parkovišti v Záluží za přechodem pro chodce ve směru ke kruhovému objezdu. "Auto narazilo do lampy a převrátilo se na střechu," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. Na místě byly tři jednotky hasičů, policisté a litvínovští strážníci.

Policisté usměrňují dopravu, zejména ve směru z Litvínova do Mostu ale čekejte velkou kolonu vozidel se zdržením asi 15 minut.

Na frekventované silnici mezi oběma městy se stala dopravní nehoda blokující provoz i v úterý ráno (bližší info a foto přinášíme zde: S tramvají se ráno srazila dvě auta, řidič jednoho z nich po nehodě utekl).

Středeční nehodou nebyl tramvajový provoz nijak dotčen.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru