AKTUÁLNĚ: Auto na janovském sídlišti čelně narazilo do lampy
Při nárazu do lampy vystřelily airbagy. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Nárazem do lampy veřejného osvětlení skončila v neděli hodinu po poledni jízda osobního automobilu v litvínovské části Janov.

Náraz poškodil automobilu přední část, kvůli možnému úniku provozních kapalin k havárii mířili hasiči. Nyní na místě zasahují litvínovští městští policisté a Policie ČR. V půl druhé k nehodě přijelo i vozidlo zdravotnické záchranné služby. Dopravní servis Policie ČR ale neuvádí, že by při nárazu byl někdo poraněn.

Automobil je mimo silnici na travnaté ploše. Jak se tam dostal, bude předmětem vyšetřování. Místo nehody je s opatrností a sníženou rychlostí průjezdné jedním jízdním pruhem. Sloup je po nárazu nakloněný.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru