V centru Litvínova našli při výkopových pracích podezřelý předmět
Policisté a strážníci ohraničili okolí podezřelého názelu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Strážníci litvínovské městské policie a policisté uzavřeli v pondělí dopoledne prostor okolo podezřelého názelu v centru města.

"Při výkopových pracích byl nalezen předmět připomínající munici," potvrdila mluvčí policistů Ludmila Světláková našemu serveru. Přivolaný pyrotechnik předmět zajistil a odvezl. Nešlo o munici.

Výkopové práce probíhají v samém centru Litvínova, u tramvajové zastávky naproti bývalému Prioru. Policejní páska ohraničovala prostor zhruba třicet metrů okolo místa nálezu, zmenšena byla dočasně zastávka tramvají.

Provoz nebyl odkláněn ani z tramvajové trati, ani z blízké silnice, omezení se dotklo jen chodců. Před tři čtvrtě na jedenáct byl zásah ukončen.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru