10 let od bitvy o Janov: Extrémisté svolali na výročí divoké demonstrace setkání do Litvínova!
V Litvínově se dají očekávat rozsáhlá bezpečnostní opatření. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Deset let od velké demonstrace v Litvínově, která vešla ve známost jako Bitva o Janov, se pravicoví extremisté znovu vrátí do Litvínova.

Stane se tak na výročí 17. listopadu v odpoledních hodinách na litvínovském náměstí Míru. „Právě dlouhých deset let letos uplyne od památného shromáždění 17. listopadu v Litvínově, kdy vygradovala nespokojenost litvínovských občanů s chováním nepřizpůsobivých na místním sídlišti Janov,“ uvádí ke shromáždění Dělnická strana sociální spravedlnosti.

„Akce byla řádně nahlášena, město nemá pravomoc ji zakázat,“ uvedl tajemník litvínovské radnice Valdemar Havela. Radnice je kvůli demonstraci ve spojení se stání policií i místními strážníky. Dají se předpokládat rozsáhlá bezpečnostní opatření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru