Drsné řešení osobních sporů: Auto použil jako zbraň a rozjel se na chodníku proti svému protivníkovi
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování 25letého muže z Litvínova. Ten měl v Litvínově ve večerních hodinách na místě veřejně přístupném při slovní rozepři vyhrožovat jinému muži.

Nebylo to vše. "Následně měl obviněný najet svým autem na chodník, kde stál poškozený a prudce před ním zastavit. Poškozený se lekl a upadl zády na přední kapotu stojícího vozidla a poté spadl na zem," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný z místa odjel. Poškozený posléze vyhledal lékařské ošetření. Pracovní neschopnost nenastala. "Obviněnému hrozí trest odnětí svobody až na tři léta," dodala policistka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru