Dívka zažila chvíle hrůzy. Expřítel ji oloupil, napadl a zasypal ji sprostými zprávami
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z provinění loupeže, výtržnictví, nebezpečného vyhrožování, vydírání, omezování osobní svobody a pokusu ublížení na zdraví mladíka z Litvínovska.

Ten měl ve druhé polovině listopadu na místě veřejně přístupném v obci na Litvínovsku odcizit za použití násilí mobilní telefon své bývalé přítelkyni. "Dívce měl také ve velkém množství zasílat vulgární a výhrůžné zprávy. Měl ji vylákat do bytu, kde ji fyzicky napadl, nadával jí a vyhrožoval újmou na zdraví," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Poškozené se z bytu podařilo utéct. Při napadení utrpěla lehká zranění, se kterými vyhledala lékařské ošetření. Mladík je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru