Litvínovan Milan Vobořil udělal tuto nádhernou fotku z Jezeří, vyhrál s ní soutěž
Milan Vobořil získal poukázku na výlet s Offroadsafari.
Litvínov

Litvínov - Milan Vobořil z Litvínova zvítězil mezi téměř třiceti fotografy amatéry v soutěži o nejkrásnější snímek Krušných hor.

Soutěž vyhlašuje už devět let Destinační agentura Krušné hory ve spolupráci s Nadací pro obnovu Krušnohoří. Jde o snímky, které amatérští fotografové pořídí při svých toulkách našimi horami. „Do letošní soutěže se přihlásilo 26 fotografů. Jejich fotografie jsme postupně zveřejňovali na facebooku Krušné hory – volný čas a turistika. Veřejnost svými hlasy za vítěze zvolila Milana Vobořila, fotografa z Litvínova,“ říká Eva Maříková, ředitelka destinační agentury.

„Jde o pohled od zámku Jezeří. Využil jsem k jeho pořízení ranního svítání,“ popisuje fotku Milan Vobořil, který má okolí zámku na úbočí Krušných hor rád. Focení se věnuje, co mu umožňuje volný čas.

1812fotojezeri

Foto: Milan Vobořil

Fotoamatér získal od Destinační agentury Krušné hory jako ocenění poukaz na výlet s Offroadsafari.cz podle vlastního výběru. Odborná porota vybrala dalších dvanáct fotografií, ze kterých vznikl kalendář Krásy Krušných hor.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru