Ničitelé na Mostecku! Zůstala po nich poškozená auta, popelnice a zastávky
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Litvínov

Mostecko - V Mostě a v Litvínově neznámí vandalové poškodili cizí majetek. O několika případech, kterými se nyní zabývají policisté, informovala jejich mluvčí Ludmila Světláková.

Na Náměstí míru kdosi na parkovišti za poštou poškodil lak vozidla u zaparkovaného vozidla značky Opel. Motorista vyčíslil zatím škodu na částku 20 tisíc korun. Poškozený vůz našel i motorista z Mostu. V ulici Slovanská někdo poničil karosérii VW, kterou promáčkl a zanechal škodu za 10 000 korun.

Neznámý pachatel na zastávce MHD u nákupního centra Máj a u nádraží v Litvínově poškrábal skleněné výplně. Město Litvínov odhadlo škodu na částku dvacet tisíc korun.

Neznámý žhář v Souši zapálil obsah dvou plastových popelnic. Požár poškodil i oplocení u domu a psí boudu. Poškozenému vznikla škoda ve výši 12 tisíc korun.

"Všechny případy policie šetří pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci," sdělila mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru